Տվյալների ջնջման հրահանգ

Վերջին թարմացում՝ 2026 թ. հոկտեմբերի 16

Այս էջը բացատրում է, թե ինչպես կարող եք ջնջել GetInbox-ում ձեր մասին պահվող տվյալները, որոնք ստացվել են Facebook, Messenger կամ Instagram-ի միջոցով։

1. Եթե Դուք ընկերության աշխատակից եք և միացրել եք Facebook/Instagram

  1. Facebook-ի կողմից (ավտոմատ). Facebook → Կարգավորումներ → «Business Integrations» (Բիզնես ինտեգրացիաներ) → ընտրեք մեր հավելվածը → «Հեռացնել» և նշեք՝ ջնջել հավելվածի հետ կապված տվյալները։ Մենք ավտոմատ կստանանք հարցումը, կջնջենք Ձեր միջոցով միացված էջերի ու Instagram հաշիվների access token-ները և կկանգնեցնենք այդ ալիքները։ Ձեզ կտրվի հաստատման կոդ, որով այս էջում կարող եք տեսնել հարցման կարգավիճակը։
  2. GetInbox-ի կողմից. Ծառայության մեջ՝ Ալիքներ → համապատասխան ալիք → «Անջատել»։ Դա ջնջում է պահված token-ը և կանգնեցնում է ալիքը։
  3. Հաշվի ամբողջական ջնջում. գրեք մեզ ստորև նշված հասցեով. հաշիվն ու դրա տվյալները ջնջվում են 30 օրվա ընթացքում։

2. Եթե Դուք ընկերությանը գրել եք Messenger-ով կամ Instagram-ով (հաճախորդ)

Ձեր նամակագրության տնօրինողը այն ընկերությունն է, որին գրել եք. մենք դրանք մշակում ենք նրա անունից։ Ջնջման համար դիմեք այդ ընկերությանը։ Կարող եք նաև գրել մեզ՝ նշելով ընկերության անվանումը և Ձեր Facebook/Instagram օգտանունը. մենք կջնջենք Ձեր նամակները, անունը, օգտանունը և պրոֆիլի նկարը 30 օրվա ընթացքում։

3. Ինչ ենք ջնջում

Տվյալները, որոնք պարտավոր ենք պահել օրենքով (օրինակ՝ հաշվապահական փաստաթղթեր), պահպանվում են միայն օրենքով սահմանված ժամկետով։

4. Կապ

Ջնջման հարցերով գրեք՝ machtech.am։ Պատասխանում ենք 10 աշխատանքային օրվա ընթացքում, ջնջումը կատարվում է առավելագույնը 30 օրում։